Връщане или Замяна

Връщане или Замяна

Във всяка пратка, ще намерите "Формуляр за връщане на стока". Ако не намирате такъв, може да изтеглите същият от тук. Моля, приложете го към продукта, който искате да върнете.


Срокът за връщане е 14 /четиринадесет/ дни, считано от датата на получаване на стоката. В обратно изпратената пратка трябва да приложите
този попълнен формуляр за връщане на закупена стока. Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка (леко смачкана кутия не е проблем), без миризми на тютюнев дим и парфюм и без следи от употреба след проба. Стоката може да бъде върната чрез куриерска фирма ЕКОНТ до следният адрес: 

гр. София, офис Еконт - Технически университет, за "ВиВ Трейд 92 EООД с опция преглед. 

 Транспортните разходи са за сметка на Клиента и не се възстановяват. За пратки, изпратени с наложен платеж, клиента трябва предварително да се обади на посочения телефон на фирмата или да изпрати уведомителен e-mail. След получаване на върната стока и прегледа й, стойността без транспортните разходи се възстановяват на Клиента - в брой чрез наложен платеж или по сметка в срок от 14 /четиринадесет/ дни.

Стока, чието връщане/рекламация е изпратена след посочения срок, ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка. Ако по някаква причина Клиентът е сбъркал и е посочил друг продукт от това, което е искал и до изпращане на поръчката не е установил грешката си може да се свърже с нас, за да бъде взето решение как ще се процедира.

Всеки случай се разглежда индивидуално. Разходите за връщане на продукт и изпращане на новозаявен са за сметка на Клиента. Ако новата поръчка е по-скъпа се доплаща разликата. Доставчикът е в правото си да откаже връщането на продукт по свое усмотрение ако обстоятелствата го налагат. На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от Клиента. Клиентът може да я откаже още с получаването от куриера, като се възползва от опцията „преглед и тест“ и да не я приеме от него. При явно несъотвествие на получената стока със заявената незабавно се свържете с нас на посоченият телефон обявен в сайта. Несъответствието се проверява по наименованието на продукта в заявката и наименованието на продукта, който е получил Клиента. При установяване на такава грешка, Клиентът връща продукта за сметка на Доставчика и му се изпраща верния. На рекламация не подлежи стока, за която Клиента е бил предварително предупреден за несъответсвие или дефект, както и за стоки, чието несъотвествие се дължи от материали предоставени от клиента.

* ВАЖНО! Продукти, които са с опция „Персонализация“ не подлежат на преглед и тест при получаване от страна на куриерската фирма и не могат да бъдат връщани или заменяни.